Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: تهدید و اجباری برای آموزش‌های حضوری و حضور دانش‌آموزان در مدارس نداریم اما مدارس استان نیز تعطیل نمی‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسینم از سنندج، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش استان کردستان، رشید قربانی در نشست شورای معاونان که در سالن اجتماعات اداره کل برگزار شد با اشاره به اقدامات انجام شده در پروژه مهر و فصل تابستان و سنگینی فعالیت‌ها، ضمن قدردانی از زحمات تمامی همکاران اظهار داشت: با مشارکت تمام بخش‌ها و دست‌اندرکاران امر، سال‌تحصیلی جدید با موفقیت آغاز و مدارس از 15 شهریورماه بازگشایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عملکرد استان در اکثر شاخص‌ها به‌ویژه ساماندهی نیروی انسانی را مطلوب ارزیابی کرد و با بیان اینکه امسال کمترین مشکل را در این بخش داشته‌ایم گفت: در بخش نقل و انتقال فرهنگیان با بیش از 65 درصد انتقال متقاضیان موافقت شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان نظارت بر فعالیت‌های مدارس را یکی از برنامه‌های اولویت‌دار در استان عنوان کرد و با تاکید بر ضرورت رصد و پایش اقدامات مدارس به‌ویژه رعایت پروتکل‌های بهداشتی و سلامت دانش‌آموزان گفت: بر اساس بازدیدهای سر زده که  از ابتدای آغاز سال ‌تحصیلی جدید انجام شده عملکرد مدارس در بخش‌های مختلف رضایت‌بخش بوده است.

وی با اشاره به عدم قطعیت در مواجه با کرونا و ضرورت آمادگی برای پیشبرد امور افزود: در این فضا و شرایط باید همه کمک کنند تا برنامه‌ها به خوبی مدیریت شود و اظهارنظر و اقدامات باید در چارچوب‌های ابلاغی وزارت باشد.

قربانی آموزش حضوری را اولویت نخست استان اعلام کرد و با بیان اینکه در ارائه آموزش‌های حضوری تهدید و اجبار نداریم تصریح کرد: سیاست کلی تشویق دانش‌آموزان برای آموزش حضوری است.

اذعان آذری‌جهرمی به نبود عدالت فناوری اطلاعات در زنجان / چرا 350 مدرسه هنوز به شبکه ارتباطات متصل نیست؟خانواده‌ها بر رعایت دستورالعمل بهداشتی توسط مدرسه نظارت کنند

وی اظهار داشت: در صورت عدم  حضور دانش‌آموزان در مدارس باید با همکاری اولیا و هماهنگی والدین با مدارس، آموزش جایگزین برای دانش‌آموزان تعیین و مسائل مربوط به آموزش دانش‌آموزان باید از طریق مدارس رصد و پیگیری شود و مدارس نباید تعطیل شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان با تاکید بر ضرورت تشکیل تیم‌های نظارت در سطح استان و شهرستان به منظور بازدید از مدارس عنوان کرد: باید بر اساس برنامه‌ریزی و تعیین افراد در سطح اداره کل و شهرستان، مسئولیت رصد و پایش هر چند مدرسه به یک فرد واگذار و به صورت مستمر و مداوم، فعالیت‌های مدارس در بخش‌های مختلف ارزیابی شود.

به گفته وی تمام مدارس بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی ملزم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی، ضدعفونی کلیه بخش‌ها بوده و در صورت امکان دستگاه ضدعفونی پدالی خریداری شود.

وی با اشاره به راه‌اندازی شبکه شاد و قابلیت‌های نسخه جدید این اپلیکیشن و برگزاری جلسات لایو در بستر شاد از معاونان خواست با بهره‌گیری از شبکه نسبت به برگزاری جلسات توجیهی و تشریح برنامه‌ها اقدام کنند هر چند در همین راستا تاکنون چندین نشست زنده در سطح استان و شهرستان برگزار شده است.

قربانی اعلام کرد: در هفته جاری وزیر آموزش و پرورش از طریق شبکه شاد با مدیران مدارس صحبت می‌کند.

انتهای پیام/486/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کردستان آموزش و پرورش دانش آموزان بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۵۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از دانش‌آموزان چهار دهک اول دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، الهام یاوری در نشست دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد با بیان اینکه این نمایشگاه در سال‌های دور در سمپاد برگزار شده، اما ۱۰ سال به وقفه افتاده و اکنون دوباره برگزار شده است، اظهار کرد: دانش‌آموزان خوب سمپاد اعم از دانش‌آموزان مدارس سمپاد و دیگر مدارس که دارای رتبه هستند در این نمایشگاه حضور دارند.

وی افزود: هدف اول نمایشگاه این است که همه این دانش‌آموزان توانمندی‌ها و دستاوردهای خود را به نمایش بگذارند و ظرفیت‌های نهفته خود را آشکار و صاحبان صنایع و کسانی که توانایی کمک دارند این استعدادها را یاری کنند، در این نمایشگاه شبکه ارتباطی خوبی بین دانش‌آموزان سمپاد ایجاد می‌شود و دانش آموزان فرصتی پیدا می‌کنند که با دانش‌آموزان مناطق دیگر ارتباط بگیرند و شبکه‌ای از ارتباط و همکاری دوستانه شکل بگیرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان دلیل دیگر برگزاری این نمایشگاه را در راستای شعار «هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری» اعلام و تصریح کرد: دانش‌آموزان در این نمایشگاه کاربرد کارهای خود را برای رفع نیازهای کشور بهتر درک می‌کنند.

یاوری با بیان اینکه در این نمایشگاه ۱۱۸ طرح از گروه دختران و ۱۱۹ طرح در گروه پسران حضور دارند، اضافه کرد: بیش از ۲۰۰ نفر از مسئولان دولتی به این نمایشگاه دعوت شده‌اند و اگر کسی هم امکان حضور نداشت، دفترچه‌ای از تمام دستاوردها تهیه شده است تا در اختیار نهادهای مختلف برای تجاری‌سازی طرح‌ها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه به طور کلی ۱۵۶ دانش‌آموز دختر و ۱۸۵ دانش‌آموز پسر در نمایشگاه مشارکت دارند، افزود: در قالب اردوهای راهیان پیشرفت، دانش‌آموزان ما پیشرفت‌ها را می‌بینند و امیدآفرینی بسیار جدی در آنها ایجاد خواهد کرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به‌رغم رایگان بودن شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد، بعضی مدارس به دلیل پرداخت نشدن هزینه این دانش‌آموزان از سوی آموزش و پرورش خواستار پرداخت شهریه از سوی والدین دانش‌آموزان هستند، گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از این دانش‌آموزان دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

یاوری درباره راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری ادامه داد: سال گذشته یک مدرسه دیگر بعد از استان فارس، در آذربایجان غربی ویژه عشایر دختر و پسر راه‌اندازی شد که تمام برنامه‌ها را به صورت ویژه برای آنها برگزار می‌کنیم و امیدواریم این الگوی موفق را در سایر کشور توسعه دهیم؛ جمعیت عشایری استان باید به ۳ هزار نفر برسد تا این مدرسه راه‌اندازی شود.

وی با بیان اینکه مسئولیت سمپاد تا پایان دوره تربیت عمومی است و بعد از فارغ‌التحصیلی اگر شرایط نخبگی را داشته باشند به بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌شوند، گفت: ما باید کاری کنیم که دانش‌آموزان چالش‌های کشور را بشناسند و هم اینکه توانایی لازم برای حل این چالش‌ها را در خود پرورش دهند.

کد خبر 750857

دیگر خبرها

  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر